Plast

Praktiske avfallsbeholdere i plast fra den anerkjente produsenten Weber. Vi fører beholdere fra 60 liter opp til 1100 liter. Så her er det mange varianter av størrelser, ekstrautstyr og løsninger; preging, innkast, farger, o.l. å velge mellom. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en løsning tilpasset ditt behov.

Sertifiserte produkter i høy kvalitet

Avfallsbeholderprodusenten Weber tilbyr deg et optimalt utvalg av produkter i alle vanlig brukte beholderstørrelser. Våre høykvalitets 10 til 1100 liters beholdere produseres utelukkende i Tyskland. Alle våre avfallsbeholdere overholder den europeiske standarden EN 840, oppfyller i tillegg kvalitetskriteriene til RAL GZ 951/1 og lovbestemmelsene til GS-merket (Certified Safety).

Naturligvis oppfyller Webers avfallsbeholdere forskriftene i direktiv 2000/14 EC og er merket med både passende støynivå (dBA) og CE-merket; i tillegg er den UV-stabilisert, værbestandig, slagfast ved lave temperaturer og motstandsdyktig mot varme og kjemikalier.

Kommuner, renovasjonsselskaper og andre storskalakunder over hele verden er overbevist og benytter seg av våre beholdere.

Weber mobil 2- og 4-hjuls avfallsbeholder i 60-1100 liters volum er tilgjengelig i mange farger – og er avfallsbeholderne er ideelle for innsamling av vanlig avfall, papir, glass, emballasje m.m. 

Stort utvalg – høyeste kvalitet!

Se hele utvalget her

Andre kategorier