Bunntømte løsninger

Bunntømte løsninger kan benyttes fra overflate (overgrunn), delvis nedgravd (semi-undergrunn) til helt nedgravde (undergrunn) løsninger som har det største volumet. Våre løsninger har estetisk flotte design, er robuste, har høy kvalitet og kombinert med gode egenskaper krever de lite vedlikehold og har en veldig lang levetid – som sikrer god økonomi! 

SE UTVALGET Kontakt oss
GTU Kuba innkastsøyle - Alles Miljø

OVERGRUNN

Våre overflate løsninger har blitt designet for å kunne brukes i mange år pga. deres robuste konstruksjon. Containerne oppfyller alle nødvendige standarder, retningslinjer og er tilgjengelig for alle kjente typer avfall.

Det trenger ikke alltid være undergrunn eller semi-undergrunnsløsninger. Spesielt av kostnadsgrunner og hvis passende containerplasser er tilgjengelige, kan overflate løsninger også tas i betraktning. Takket være våre ulike modeller og løsninger, for eksempel utskiftbare paneler som gjør søppelkassene til et positivt blikkfang, har vi bevist at kostnadseffektivitet og utseende ikke trenger å være i motsetning til hverandre.

Lang levetid er garantert på grunn materialer med høy kvalitet. Karformet gulvklaff samler opp væskerester og sørger for rene containerplasser. Et bredt utvalg av ulike innkast for glass, papir, restavfall, lett emballasje, gamle klær etc. og alle vanlige kroksystemer kan leveres.

Les mer
Les mer
Les mer

SISTE NYTT

Følg oss på Instagram

Instagram has returned invalid data.