Bunntømte løsninger

Bunntømte løsninger kan benyttes fra overflate (overgrunn), delvis nedgravd (semi-undergrunn) til helt nedgravde (undergrunn) løsninger som har det største volumet. Våre løsninger har estetisk flotte design, er robuste, har høy kvalitet og kombinert med gode egenskaper krever de lite vedlikehold og har en veldig lang levetid – som sikrer god økonomi! 

SE UTVALGET Kontakt oss
GTU Kuba innkastsøyle - Alles Miljø

SEMI-UNDERGRUNN

I semi-undergrunns systemer er innercontainerne delvis under bakken, og gir en lavere installasjonsdybde.

For modeller som GTT og GTV er de galvaniserte oppsamlingsbeholderne (innercontainere) plassert i en utvendig betongbeholder (innercontainer), som er plassert under bakken og kun stikker 90 cm ut av bakken. Når det gjelder modeller som GTC, er oppsamlingsbeholderen i en bakkekum.

Våre semi-underjordiske systemer har blitt brukt over hele verden i mange år og har vist seg å være svært pålitelige. Den ekstremt lange levetiden og det gode designet er spesielt verdsatt. Særpreget, men individuell likevel. Utseende av vasket betong i skiområder, trepanel i ferieparker eller på bensinstasjoner, glatt betong i byrom eller aluminium perforert-metall-plate paneler for mer moderne bymiljøer.

Les mer
Les mer
Les mer

SISTE NYTT

Følg oss på Instagram

Instagram has returned invalid data.